Saturday, 22 December 2012

Ikea Hackers



Dare to be different.

Lari dari norma Ikea, lari dari stereotype Ikea, tapi masih lagi mengekalkan konsep Ikea. Hehehee.. Check it out, banyak idea yang menarik!


Rak IKEA asal dan harga boleh tengok di sini

RAST bedside ni pun agak murah untuk di 'hack' kan, mungkin kepada rak dinding tergantung seperti ini:


Jimat ruang dan kemas!






4 comments:

PaPa Blogger said...

wah... peminat IKEA juga ye... sya pon peminat IKEA juga... peminat tegar gitu..




tapi bukan kat perabot, tapi meatball dia... hahahaha

www.papablogger.my

Miz Elle said...

Meatball dah ada supplier bakso 1st class kat ofis.. hehehehee.... minat ikea, tapi kengkadang terkadang mahal ler sket.. hehe...

fundive said...

Minat gak..tp minat duplicate idea je, pastu balik wat sendri..hehe

fundive said...

Minat gak..tp minat duplicate idea je, pastu balik wat sendri..hehe

Post a Comment