Monday, 31 December 2012

Bedung



Sangat bizi, sampai tak sempat nak update blog, Bila dah ada masa, tak de cerita pulak. Hmm..

macam best kan!

Terjumpa bedung moden berzip ni.. macam sangat best, nasib baik Miz dah tutup kedai.. kalau tak, mau borong bedung segera ni. Dulu, ketiga-tiga orang anak Miz memang dari lahir sampai hampir habis 40 hari, semuanya tidur malam berbedung. Siang tak dapat nak nak bedung sebab paneh.. Budak berbedung ni memang nyenyak tidur, dan kurang terperanjat.. Rindu nya nak bedung baby! Hehehe..

2 comments:

Cik Mek said...

Miz Elle...try test buat selai..nanti kita borong ngan Miz Elle...muahahaha...bulan 4 nanti silalah bedung baby saya ye..ekeke

Miz Elle said...

Cik Mek.. masih dalam projek klim kaki seluar tawww.... hehehe.. Nanti boleh review plan ni.. kot sempat!

Post a Comment