Wednesday, 7 November 2012

Shopping dan Beramal


Nak tak shopping sambil beramal?

Shopping :

1 - Dapat barang kan.. Suka sangat!! Especially bila balik dan lambak-lambakkan then kawan-kawan dok gushing over the things kan... 

2 – Dapat kepuasan – satu macam feeling bila dapat barang tu.. Impossible to describe, hanya mereka dan kroni mereka sahaja yang memahami perasaan ini :-)

3 – Dapat penat. Yang overweight macam Miz ni of coz kaki rasa kebelai semacam sampai nak masak tak boleh dah (sila kaitkan - memasak dan berdiri)

4 – End of the month – dapat CC statement.. hahaha.. garu la kepala, cubit la lagi duit dah spare untuk maintenance rumah tu..

Nak tak shopping sambil dapat saham akhirat?
Harga – dijamin murah gila dari pasaran! Kat mana? Di Islamic Relief Malaysia - yang bertempat di Paragon Point, Bandar Baru Bangi.


Hasil keuntungan kedai Islamic Relief Malaysia Charity akan digunakan untuk  menjalankan program serta aktiviti amal dan kebajikan organisasi Islamic Relief Malaysia (IRM).  Jom kita bagi sokongan! Kita membeli, dapat berjimat (sebab harga murah) dan kita dapat beramal!Pssstt.. Miz dapat teko tembikar cina kat sini lah!

My tembikar cina tea set

Rasanya ni gambar lama semasa pembukaan kedai.. got it from internet

Paragon Point. Kedai tu rasanya yang ber'papan tanda'kan hijau tu... rasanya lah.

0 comments:

Post a Comment